Hos os er du sikret med Byg Garanti

content1

Vil du være sikker på at få udbedret eventuelle fejl og mangler ved dit byggeri, uden at du lider økonomisk tab, er det ikke ligegyldigt, hvilket firma du vælger. Tjek altid om det firma, du vælger, er medlem af Dansk Byggeri, før du indgår en aftale. GF Byg er medlem af Dansk Byggeri og således i stand til at tilbyde dig Byg Garanti uden ekstra omkostninger for dig.

danskbyggeriogbyggaranti

Hvad er Byg Garanti?
Byg Garanti er en økonomisk garantiordning for private forbrugere. Byg Garanti ordningen dækker op til 100.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Kun firmaer, der er medlem af Dansk Byggeri, yder denne garanti.

Hvad dækker Byg Garanti?
Byg Garanti dækker tab som følge af fejl og mangler ved det arbejde, der er udført på din private bolig, når arbejdet er aftalt med et medlem af Dansk Byggeri.

Hvor lang tid dækker Byg Garanti?
Der er taget højde for, at det ikke er alle former for fejl og mangler, man kan se ved byggeprojektets afslutning. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til 3 år for synlige fejl og op til 10 år for skjulte fejl og mangler.

Læs mere på www.byggaranti.dk

Dansk Byggeri og Byg Garanti

Garanti, for din tryghed

Som garanti for, at vi altid leverer et godt stykke arbejde, er vi medlem af Dansk Byggeri samt Byg Garanti. Du kan læse mere om både Dansk Byggeri og garantiordningen her:

Læs mere om garanti

Vi er ikke bedre som byggefirma end det sidste arbejde, vi har udført